jueves, 18 de febrero de 2010

Per escoltar: LA FLAUTA MÀGICA,de Mozart


http://www.edu365.cat/primaria/muds/musica/mozart/jocs/animacio/audio.html
És un conte,màgic,meravellós,amb una música exquisita i a on es necessita molt bona veu per poder-la cantar.És una de les óperes més populars de W.A.Mozart!! Un plaer pels sentits.

La vida de Mozart és com una fantàstica aventura. Tan fantàstica com la seva òpera La flauta màgica. Totes dues són plenes de sorpreses: algunes ens meravellen i d'altres ens deixen bocabadats. Els Compositors Supermúsics és una proposta original, dinàmica i sensible per conèixer la vida i l'obra dels homes i les dones que han protagonitzat la Història de la Música. Una col·lecció adreçada a totes les edats, en la qual grans, joves i petits trobaran una atractiva manera de conèixer i compartir l'entorn humà i artístic dels protagonistes. Amb aquest primer volum de la col·lecció, ens aproparem a la infantesa de Mozart, reviurem els seus viatges per tot Europa, coneixerem la seva germana (que també era músic) i alguns dels seus amics. Podrem seguir fil per randa la història de La flauta màgica en forma de còmic: la gràcia de Papageno, la misteriosa Reina de la Nit, les proves del Temple... I també visitarem els centres de la vida musical de casa nostra a l'època de Mozart: què feien els compositors catalans en aquells anys? Per què Mozart mai no va viatjar a Països Catalans? Fins i tot coneixerem un músic valencià que va ser amic de Mozart!

2 comentarios:

  1. Sé que t´agrada molt, quan tinguem un moment, et dic com posar videos.Adeuuuuu

    ResponderEliminar
  2. En una ocasió vaig veure un trosset de la Flauta màgica en un programa que feien a TV1
    (un programa per mainada..) em va encantar! a part de que l'escenografia era feta per nens i feia molt de riure (ja saps que a mi m'encanten les coses alegres), la música era també extremadament divertida! això ho haurem de segir marina! Molt maca l'entrada!

    ResponderEliminar